26 Kasım 2022

BAŞLIKSIZ BİR YAZI

    Bu gün tüm mesai arkadaşlarım için hüzünlü, kederli ve acı bir gün. Sekiz yıldır beraber çalıştığımız, bir çok şeyleri beraberce paylaştığımız kıymetli iki arkadaşımızı elim bir trafik kazası sonrası kaybettik. Yüreğimiz buruk, kelimeler tükenmiş, beyincikler düşünemez olmuş durumda.

    Rahmetli arkadaşlarımız hakikaten insanlık açısından son derece iyi değerlere sahiplerdi. Nerede görseler mutlaka selam verirlerdi. İkisi de son derece mücadele adamıydı.

    Bir gün öncesi (21/07/2006) akşam saatlerinde trafikte seyir halindeyken yakalamış ecel onları. Yüce Mevlam geride kalanlarına sabır versin. Daha hayatlarının baharındaydılar. Tahminim o dur ki biri (30) otuz , diğeri (33) otuz üç yaşlarındaydı. Her ikisininde nur topları gibi ikişer kızları vardı. Hatta bir tanesinin küçük kızı henüz üç aylıkmış.

    Geride acılı yavrular, bebeler, anne babalar, eşler ve de mahzun arkadaşlar bıraktınız. Sizler gittiniz. Dünyanın yalan meşgalesinden kurtuldunuz. İnşaallah ahirette de sorgudan kurtulursunuz.

    .....Ve cenazeler bir resmi törenin ardından tabutlar içerisinde Afyon'a ve Sinop'a doğru yol alıyor. Ey Bekir kardeşim. Ey İbrahim kardeşim. Haklarınızı helal ediniz. Bizler helal ediyoruz.

    Elveda kahpe dünya. Elveda yalan dünya. Elveda bir gram menfaat için birbirlerinin derilerinin yüzüldüğü, sahte dünya. Dünyanın, gözümüzde bir saman çöpü kadar kıymeti yokmuş. Ama bizler bu kıymetsiz dünyaya öyle pahalar biçmişiz ki, insan kanına doymuyoruz. Kan emici vampirler, bir gün Hakk'ın huzurunda hesap vereceklerini unutmasınlar. Onlara hakkımızı helal etmiyoruz.

    Ama sizlere Ey Bekir ve İbrahim kardeşlerim. Hakkımız en son gramına kadar helal olsun.

    Güle güle aziz kardeşlerim.....

    Güle güle..........


Mehmet İNCİ 

22/07/2006

19:30 İstanbul

1 yorum: